Forum motoryzacyjne. Od fanów dla fanów!

Nie jesteś zalogowany na forum.

Oficjalny
Użytkownik
Data rejestracji: 2016-02-05
Liczba postów: 17

Odp: The EDGE feromony jakie macie o nich opinie? Skuteczne?

Trochę pomyślałem i jednak chyba kupię feromony. Kumpel mi polecil The EDGE. KOrzystaliście  z nich? Jakie macie o nich opinie? skuteczne?

Offline

MartinHeadfield
Użytkownik
Lokalizacja: Tarnów
Data rejestracji: 2014-09-09
Liczba postów: 29

Odp: The EDGE feromony jakie macie o nich opinie? Skuteczne?

Feromony generalnie są zapachem ktorego nei czuje sie. Wiec kobiety nie będą wiedziały ze je uzywasz. Nie musisz obawiac się tego ze ktoras cie zdekonspiruje bo ona nawet się nie domysli co jest tak naprawde grane. Jeśli zalezy ci na konkretnej osobie to mogą ci w tym pomoc.

Offline

He-man
Użytkownik
Lokalizacja: Częstochowa
Data rejestracji: 2014-09-09
Liczba postów: 70

Odp: The EDGE feromony jakie macie o nich opinie? Skuteczne?

No mogą pomoc ale feromony działają nie tylko na jedna osobe ale w zasadzie na wszystkich tych którzy sa wokół. Bo wtedy nawet mężczyźni będą o tobie myśleli jako o samcu alfa tongue

Offline

Kosss
Użytkownik
Data rejestracji: 2016-02-05
Liczba postów: 33

Odp: The EDGE feromony jakie macie o nich opinie? Skuteczne?

Ja nie widziałem nigdy feromonów the EDGE. Ale jak sobie czytam rozne opinie tu teraz to chyba będę musial sam zaczac rozglądać się za feromonami…. ;/ bo troche brakuje mi pewności siebie w kontaktach z kobietami.

Offline

Oficjalny
Użytkownik
Data rejestracji: 2016-02-05
Liczba postów: 17

Odp: The EDGE feromony jakie macie o nich opinie? Skuteczne?

A zajrzyj może sobie tutaj http://feromony-rank.pl/produkty/the-edge/ mogę powiedziec ze  umnie skuteczne sa feromony The EDGE forum mimo wszystko zbiera rozne opinie wiec masz przekroj. Sa poza tym wydajne bo około 200 aplikacji to wydaje mi się spoko liczba. No ale musisz zobaczyc czy ci przypadna do gustu.

Offline

Kosss
Użytkownik
Data rejestracji: 2016-02-05
Liczba postów: 33

Odp: The EDGE feromony jakie macie o nich opinie? Skuteczne?

Nie da się dziś ukryć, że feromony maja dziś moc bo kobiety czują się wtedy bardziej otwarte no i wiadomo ze wtedy łatwiej jest kogoś poznac na dłużej… i może dlatego mi się cały czas nieudaje.

Offline

Oficjalny
Użytkownik
Data rejestracji: 2016-02-05
Liczba postów: 17

Odp: The EDGE feromony jakie macie o nich opinie? Skuteczne?

To nie zmieni ciebie całego ale doda ci pewności siebie. Ja stałem się pewniejszy siebie no i nie boje się poprosic o numer telefonu jak naprawde jestem zainteresowany. Ale na razie spotykam się z dziewczyna ale co ostatecznie z tego wyjdzie nie wiadomo. A na stronie feromony-rank.pl masz ranking po prostu najskuteczniejszych feromonów sprzedawanych w Polsce wiec od razu możesz zrobic sobie porównanie. No i skład od razu sprawdzisz.

Offline

He-man
Użytkownik
Lokalizacja: Częstochowa
Data rejestracji: 2014-09-09
Liczba postów: 70

Odp: The EDGE feromony jakie macie o nich opinie? Skuteczne?

Feromony to sa substancje zapachowe których my niewyczuwany, ale płec przeciwna po prostu lubi takie zapachy : )

Offline

Kosss
Użytkownik
Data rejestracji: 2016-02-05
Liczba postów: 33

Odp: The EDGE feromony jakie macie o nich opinie? Skuteczne?

To jest fajne ze dziś można bez trudu kupić feromony męskie damskie jakie się chce.

Offline

Forum oparte na FluxBB

Design by Klocek.